Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1257 Kirkens SOS Møre og Romsdal - Krisetelefon

fikk på styremøte 3. juni 2010 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 44.000 til utstyr til undervisningsrom samt til nytt telefonsystem i forbindelse med reetablering av nytt senter i Ålesund.

Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste på telefon og på internett og tar imot rundt 200.000 henvendelse i året. Kirkens SOS er et selvmordsforebyggende tiltak som ønsker å fremme livsmot og håp i møte med mennesker i følelsesmessige og eksistensielle kriser. Tjenesten bemannes av 1.000 frivillige medarbeidere og administreres av ansatte ved 12 lokale senter.

Kirkens SOS i Møre og Romsdal er ett av disse sentrene og har rundt 130 frivillige som er kurset og går i opplæring for å kunne betjene døgnåpen krisetelefon.

I forbindelse med reetablering av nytt senter i Ålesund, vil de nå også ha eget undervisningsrom til aktiv opplæring i organisasjonen. Alle frivillige er pålagt 40 timers innføringskurs før en begynner som medarbeider. Ved flyttingen er det behov for nytt telefonsystem.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss