Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1175 Vollene Gård / Spydeberg kommune - ny pipe på Ingastua.

fikk av Stiftelsen UNI i desember 2009 innvilget kr. 35.000 til utbedring av teglskorstein på Vollene Gård.

Vollene kultur og miljøgård eies og drives av Spydeberg kommune. Gården er en samhandlingsarena for personer uansett alder og funksjonsnivå og tar utgangspunkt i forebyggende barne- og ungdomsarbeide i forhold til helse og kriminalitet. Arbeidet foregår etter den såkalte ”Spydebergmodellen” der alle kommunale virksomheter samarbeider på tvers av alle faggrenser.

SLT- koordinator arbeider tett sammen med politi og barnevern og dette har ført til redusert ungdomskriminalitet over en fireårsperiode.

Sviktende kommunal økonomi har ført til at man har funnet det riktig også å søke hjelp utenfor de kommunale budsjetter.

Fylkeskonservatoren i Østfold har pålagt fredning av alle bygningene på gården, og anbefaler derfor Vollene Gård å henvende seg også til Stiftelsen UNI med tanke på et mulig tilskudd i forbindelse med utbedring av pipen.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss