Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1173 Norsk Folkehjelp Sanitet - Haugaland - ATV

fikk av Stiftelsen UNI i desember 2009 innvilget kr. 78.000 til innkjøp av en ATV.

Norsk Folkehjelp Haugaland er en selvstendig avdeling under Norsk Folkehjelp som driver hovedlaget, sanitetsavdeling, drift/utleie av eiendommen samt administrasjon av frivillighetssentralen i Haugesund. Driften er i stor grad basert på dugnadsinnsats.

Santiteten er Norsk Folkehjelps operative innsatsstyrke ved ulykker og leteaksjoner. Politi, helse og brann og kommune forespør Norsk Folkehjelp om innsats ved behov.

All tjenester i Norsk Folkehjelp er basert på frivillig og gratis innsats fra medlemmene. Nødvendig utstyr blir kjøpt inn av organisasjonen, og får liten grad støtte fra det offentlige.

Fordi Rogaland har mange små og store stier i fjellet, hvor det drives aktiviteter, har Sanitet Haugaland kommet frem til at søk/redning med ATV vil være et bra satsingsområde. Mange av disse veiene/stiene vil være lettere fremkommelig for en ATV, og et stort område kan søkes på kort tid i forhold til med mannskaper.

http://www.folkehjelp.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss