Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1140 Tromsø Kunstforening - overvåkningskamra og branndører

fikk av Stiftelsen UNI i august 2009 innvilget kr. 16.250, øremerket overvåkningskamra og branndører ved Tromsø Kunstforening.

Tromsø Kunstforening er sentralt plassert i et parkområde sør for Tromsø sentrum. Huset er bygget av arkitekt Lars Solberg og sto ferdig i 1892, og er Tromsø’s første monumentalbygg, oppført i sten/mur, og er dessuten en av Tromsø’s mest profilerte bygg.

Tromsø Kunstforening er kjent som den viktigste utstillingsplassen for samtidskunst i Nord-Norge, og har vært i kontinuerlig drift siden 20-tallet. Frem til 1999 delte kunstforeningen lokaler med Nordnorsk kunstmuseum før Kunstforeningen p.g.a store, ambisiøse utstillinger fikk behov for større areal og altså flyttet til Muségata 2.

Malingen på trapper, entrédør og vegger er i dag meget slitt med overmaling i avvikende farger. En oppussing/ommaling av disse ville utvilsomt forbedre inntrykket av en av Tromsø’s praktbygg. Videre bør også brannsikkerhet og overvåkningsmuligheter forbedres.

http://www.tromsokunstforening.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss