Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3861 Stift. Kirkens Bymisjon - Kjøp av båt til Vestgården på Hvasser

fikk på styremøtet 5. sept. 2018 i Stiftelsen UNI kr. 60.000 til ovennevnte prosjekt

Vestgården er Bymisjonens sommerparadis på Hvasser. Stedet benyttes som feriested for stiftelsens mange brukere og utleies også til ansatte eller eksterne virksomheter. For Bymisjonens brukere er Hvasser-turene noe som snakkes varmt om året rundt. Her knyttes det nye vennskap og bygges relasjoner på andre måter enn når man er sammen ellers.

Vestgården ble i sin tid arvet og har blitt opprustet og oppgradert vesentlig gjennom årene, i hovedsak gjennom dugnadsarbeid av stedets brukere. En generell oppgradering har vært nødvendig, der universell tilpasning for folk med spesielle behov også har vært viktig.
Alt som gjøres på Vestgården er med på å øke opplevelsen av felles eierskap, felles tilhørighet og fellesskap. Dette anses som svært viktig for en brukergruppe som til tider mangler faste holdepunkter.

Et av de ønskene man har for stedet, er bedre forhold for båt, båtliv og fiske. Dagens båt er en mindre aluminiums båt som ikke er klassifisert for kjøring “utaskærs”. Sikkerhet og trygg ferdsel på sjøen må prioriteres. Det vil bety svært mye for Vestgårdens gjester å oppleve sjøens gleder i en ny og trygg båt.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss